U vertrekt binnenkort op reis en bent op zoek naar vervoer van en naar de luchthaven? Dankzij JEFELO OKAYDRIVE wordt u snel en veilig van bij u thuis tot aan de vertrekhal van de luchthaven en terug thuis gebracht.

Wij bieden vervoer aan naar de meest gekende Belgische luchthavens zoals Zaventem, Charleroi, Antwerpen en Oostende. Maar ook naar Schiphol, Paris Charles De Gaulle, Düsseldorf of andere luchthavens in het buitenland.


Waarom JEFELO OKAYDRIVE ?

Recent & veilig wagenpark

Geen verborgen kosten

Steeds bereikbaar via online, mail en GSM

100% tevreden klanten

Vervoer à la carte : individueel, met de familie / vrienden op stap of in groep tot 28 personen - Alles is mogelijk bij JEFELO OKAYDRIVE

U wil de vakantie relax en zonder zorgen kunnen starten ? Dan hebben wij de oplossing voor jullie - JEFELO OKAYDRIVE heeft verschillende wagens en minibussen die uzelf en medereizigers op een comfortabele manier naar de luchthaven brengen. Individueel of in groep tot 28 personen brengen wij u waar u moet zijn en dit in de meest comfortabele en luxueuze omstandigheden in één wagen. Wij garanderen daarbij volledige discretie, dus geen taxibordje op de wagen.

ONTDEK ONZE WAGENS


Regio's waar u op de diensten van JEFELO OKAYDRIVE beroep kunt doen